Potkal jsem tě v DOXu
Anotace: k poslechu zase na Bandzone... http://bandzone.cz/ludmil
potkal jsem tě v DOXu
u Ortenova náměstí
prohlížela jsi si
umění
byla jsi tam s kamarádkou
a já jsem byl sám
stál jsem a čekal
jestli si mě všimneš
pozdravil jsem tě
řekl jsem ti čau
a ty jsi prošla kolem mne
jako by mne nebylo
jako by tě nic
nepozdravilo
o týden později
na chodbě školy
mě zastavily
tvé kamarádky
v čele s tou co byla
s tebou v DOXu
"Prosímtě, Zdeňku,
Petra tě nechce."
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Unyle Pěl, ewon, harmony, kravinec, Monthy Tamah, Jeníček., Sleepwalker, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)