Anotace: Jenom Ty umíš zahřát můj zmrzlý nosík....
Dobrý, zasmál jsem se při představě neobutého nosu (jen tohle : neobut a bos jsou dvě slova se stejným významem, takže to tam drhne, ale všiml jsem si toho až napodruhé :)
22.12.2005 19:14:00 | Bajaja
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?