Sonet první
Zrezlé panty a rozvrzané veřeje,
klíč srostlý se svou dírkou,
zápach jak ocelové pírko
stoupá z houbovité peřeje.
Uprostřed dveří staré sklíčko
a za ním skelné oko je,
které si nedá pokoje,
chvěje se jen jeho oční víčko.
Ztrouchnivělé dveře pokryté mechem
s posledním hořkosladkým vzdechem
leží v tanečním sále.
Ty dveře za stěnou z pavučin
tam jistě leží dále,
za to se zaručím.
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus, Kajaro, myší královna
Komentáře (3)
Komentujících (3)