NEVINNÁ DOSTAVENÍ
Anotace: rande bez polibků,bez objímání,mlčenlivé a přesto nádherné
Sbírka:
Srdeční záležitosti
Z horkého bytu do chladivé noci,
mé já tak teskně řvoucí,
žádá si přítomnost vyšší moci...
Žádá si společnost Tebe tam,
skrz němá ústa zas zašeptám,
že za Tvoji chvilku svojí dám...
Společně sdílíme ve výšce mlčení,
protkané pohledy, v temnotě zachvění,
jen Ty a já ,v tajemném souznění...
A hvězdy na nebi jakoby psaly,
že právě tohle je náš svět malý,
kde smíme všechno,i to co jsme vzdali...
Tady utíkám za Tebou milý,
sesbírat k dalším krokům síly,
na cestu k lepšímu cíli...
Tam kde zrada místo nemá,
tam kde se cítím jako žena,
tam jen Tobě zaslíbená
Přečteno 329x
Tipy 24
Poslední tipující: Kokonut, zelená víla, Kars, jedam, mida, Mates.21, hašlerka, Jiná, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)