ZA RUKU S TEBOU
Za ruku s Tebou třeba za svítání,
chtěla bych rosou bosky jít,
zaslechnout hudbu ve Tvém zapískání,
z horského pramene s Tebou pít.
Za ruku s Tebou třeba po poledni,
utéci sluníčku nachvíli do aleje,
vrátit Ti polibky dopolední,
poprosit mráčky, ať z nich leje.
Za ruku s Tebou potom v deštíku,
zchladíme těla rozpálená,
nač v té nádheře deštníku,
jsem Tebou a deštěm políbená....
Za ruku s Tebou třeba pod červánky,
po břehu řeky den uložit ke spánku,
večeřet spolu sladké radovánky,
usnout Ti v náruči, hlazená ve vánku....
Přečteno 358x
Tipy 29
Poslední tipující: Dreamer, bobi bobie, mida, Kokonut, Krahujec, Kapka, Psavec, Mbonita, labuť, Jiná, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)