Tajemný stín
Anotace: ...Každému z nás je v patách...
Ve větru, v dešti,
tiše se plouží,
tajemný stín
po duších touží.
V tajemném hábitu,
jen sotva dýše,
hledá si osudy
a jiné píše.
Kolik jen životů,
do hrobů snese,
pak smutek i pláč,
do srdcí vnese.
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: SWEET13, Izza, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)