Myšlenka noční
Anotace: tak si v ní spočni :o)
Je vlahá noc.
Chci toho moc ?
Když toužím po vzácném třesku,
zbavit se stezku.
Projít se zahradou
s rukama pod bradou ?
Myšlenky vstoupí
pocestný skoupý
slovem se nezdraví
úsměv to napraví.
... vždyť oči už září
v té její tváři,
vždyť proto jsem šla,
do smutků tam tla.
Odchází veselá
přec trochu nesmělá
vstříc tajemným snům
i všelikým dnům.
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, vodnař, Gabrielle, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (0)