Anotace: Podotýkám, že tato básnička skutečně není o mně, ale byla mi dost veliká inspirace některými zklamanými modrásky, které po duševní ztracené lásce bolelo srdíčko.Tak jenom takové zamyšlení.Přeji pěkný sváteční podvečer a hezkou dobrou noc všem modráskům:-)
slzička mi kápla,jak jsi na to kápla Culííí,ale moc hezká jako všechny tvoje .-)
04.01.2011 19:38:00 | Vanilková Ninja
"Jsem přesvědčen, že vám těžké chvíle pomohly lépe pochopit, jak je život nekonečně krásný a v každém smyslu bohatý, a jak úplně nepodstatné jsou věci, které nás naplňují úzkostí".
26.12.2010 21:22:00 | Danger
když upadneš do prachu
je třeba vstát a jít
dál...tak to život přichystal
a každý šrám je trám budoucí střechy..
ST
26.12.2010 18:23:00 | Mbonita
Podávám dlaň dlani
ticho nechám spát
ať mě láska chrání
ať sytí můj hlad...
jsi kytička s mašličkou, viď?
26.12.2010 09:30:00 | šuměnka
Děkuji Květuško a hezky se vyspinkej, Culda zase od osmi pohádkoval a měl kukadla přilepené na televizi:-)))
25.12.2010 22:36:00 | CULIKATÁ