PETIT IDIOT
***
… karabinieři
ty u nás nepotkáš
pozdrav
ať vidí, že jsi slušná
děvky berou na stojáka
slušňačky v posteli
potřebujou se nažrat a nabrat sílu
vyspat se
smýt pot
někdy i krev, když byli blízko
a kulky hvízdaly v uších
neslyšeli
nahlas
né česky, sakra
…
kurva, pusťte mě
rozbiju vám hubu zasranci
tobě taky
proč se tváříš
jako by ti narostla křídla
chudinko
z kolonie odepsaných snů
tak to dodělej frajere
stejně na mě nemáš, hajzle
nééé
cos to udělal debile
embryo bylo moje, moje se mnou
slyšíš
…
jo
moje muter aus Prag petit idiot
panimaješ durak
ich verstehe alles cretino
jsou to sčitannye minuty cos
jak se to
ritentivo
unter Dach und Fach
do smrti
vole
............................. prásk
***
Přečteno 356x
Tipy 28
Poslední tipující: jitka.svobodova, Tygropes, jedam, šuměnka, PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, s.e.n, Holis, divoska_jaja, Aťan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)