Miminka kazí přátelství
Anotace: •••••••••••••••000000••••••••••••••••••
Nezničitelný
porod skončil
Královně Koloběžce.
Za všechno může
rajská hudba.
Rodinné bazény
se zombíky
prozáří Francii.
A každý zákazník
daroval život bratrovi.
Miminka kazí přátelství.
Přečteno 432x
Tipy 15
Poslední tipující: carna, la loba, 6thSun, Gabrielle, Mbonita, drsnosrstej kokršpaněl, zenge
Komentáře (3)
Komentujících (3)