Anotace: ....jen ty jediný...
Jsem rád, že jsem tě směl poznat, krásná a nadaná básnířko. Moc hezké.
16.04.2014 22:04:27 | J.Švihovský
Svými slovy's' ho přestala oblékat do trika
a oděla mu skvostný frak.
Jen dál ho hýčkej, svýho l(f?)otříka!
Ať vám nezaprší, i zmizí rychle každý mrak!
13.02.2011 21:58:00 | Špáďa
Tak tohle byl zase jednou nářez. Dávám ST a jdu si to užít ještě jednou.
11.02.2011 18:46:00 | Jana M.
Všem děkuji.....není otázek ani odpovědí....jsem prostě obyčejně štastná
11.02.2011 11:08:00 | Lucie Teru
nádherná .. se tak možná až přihlouple usmívám, sám pro sebe, na zcela opuštěném Madeirském letišti, neb si představuji, že ta slova jsou pro mě .. jen tak a ty pocity uvnitř jsou fascinující .. tedy gratuluji tomu, pro koho jsou skutečně určena ... láska kozoroha to je síla, nádherná síla ... dnes jsem měl celý den nádherný výhled na Atlantik, ale tahle síla a nádhera mi přijde jako nic proti tomu co cítím z tvé básně ... tož tak, krásné dny :-)
11.02.2011 01:08:00 | vapiti