Anotace: o čem? nevím, asi o ničem .. hravé slovní, jak s míčem ..
Sbírka: Vhledy
tak koukám, že jsi tu úvahu okomentovala zhruba v době, kdy jsem Ti o tom psal, a ta Tvá slova to tak nějak všechno moudře shrnula! :-)
17.02.2011 18:56:00 | 6thSun
před chvílí jsem napsal úvahu...tak měl správně začínat komentář pod tímto :-)
17.02.2011 18:55:00 | 6thSun
ale napsal úvahu, že "je čas nemít názory", a jeden jsem ti právě napsal, takže to se zase bije u mě :-)
(abys mně rozuměla, Tvá díla, úvahy, básně a myšlenky mám opravdu hodně rád! :-))
17.02.2011 18:54:00 | 6thSun
mně jako přijde, že děláš, že nic, že je to všechno hrozně étericky, ale přitom v tom máš tolik duchovní angažovanosti, že se to s tím úplně bije :-)
17.02.2011 18:52:00 | 6thSun
houpu se ráda na houpací síti vnímání
a zrakem do nebe se vpíjím někam dál
do světů za modrem, do temna skal
v nichž zapsáno je víc, než pouhé poznání...
17.02.2011 18:41:00 | šuměnka