děkuju
Anotace: jsi opravdu skvělá :-)
Zbitý omezeností
v kaluži lidské hlouposti
v nejzapadlejší uličce světa
ležím jak prázdná silueta
"Zas bude dobře, dost naříkání"
říkáš a rány hladíš jemnou dlaní
náplastí z polibků léčíš mi duši
potichu šeptáš slůvka co léčí
"Otevři oči, do mých se dívej
a zase pro mě se hezky usmívej,
neboj se, zkus to, dám ti ten pocit
že můžeš létat, neboj se skočit"
pomalu vstávám s berličkou pomoci
klopýtám za Tebou z uličky bezmoci
Ty jsi můj anděl i ďábel strážný
rád půjdu za Tebou- rád a navždy
budu si pamatovat Tvou
první pomoc, až i Ty tmou
projít už nebudeš moci
přijdu i já se svou pomocí
už se zas usmívám :-)
... díky Tobě ...
Přečteno 367x
Tipy 20
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Gabrielle, Anjesis, ZILA78, labuť, Psavec, Kett, Jiná, TetaKazi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)