9
Anotace: Napsané lihovkou na sáček z optiky.
Nejraději píšu básně na
igelitové pytlíky
lihovým fixem.
Nejraději píšu básně na
zamlžené zrcadlo v koupelně.
Nejraději píšu básně mezi
řádky učebnic matiky
a na okraje sešitů chemie,
kam většina studentů kreslí srdíčka.
Nejraději píšu básně na
mlčenlivé papíry,
když není co říct.
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, hatlapatla, jethullfan
Komentáře (0)