Raduj se!
Anotace: život je krásný...
I když je život nevyzpytatelný,
plny zvratu,
bolesti
Raduj se
Měj radost z toho,
co ti přináší,
protože všechny věci,
nemusí být na první pohled zlé
/Nic není tak zle, jak se na první pohled zdá/
Záleží, jak se na ně koukame,
jak nad nimi přemýšlíme
Zkoušejme najít tu dobrou stránku,
toho,
proč se to stalo
/třeba se tak stát mělo/
Život je krásný,
jen musíme hledat to,
to
co nás dělá šťastný
Někdy to muže být i pouhá maličkost,
ale i přes to se srdce rozzáří
Přečteno 470x
Tipy 28
Poslední tipující: ewon, Radek.oslov.Šafárik, Ružka, blue, tato22, ilona, lexus, James Libustka, Gabrielle, el viento, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)