Nevieme žiť?
Anotace: nie je čo povedať...
Oceľové mraky
plávajú po nebi,
zvestujú dážď
a spúšť.
Slnko je ukryté,
komáre štípu,
lastovička strihá chvostom
tú poslednú belasosť oblohy.
Všetko je stratené.
Sivá obloha pozerá z vrchu,
mraští tvár,
plače,
hnevá sa na nás,
že nevieme žiť!
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)