Zapomeň
Anotace: Tak bojuj, neplakej a...
Zapomeň na to, co ostatní říkají,
neboť jsou to jen stíny na tvém obraze,
co melodie stínů nám zahrají.
Hrají znělku života o věčné odvaze
vlečené na nitce osudů.
A znějí jako okamžiky,
na které nelze zapomenout.
Jak slova věčné romantiky,
Láskou věčně zabarvenou.
Naivní, hloupou, ale přece jen věčnou
pohádku o princi, co hnal se za svou slečnou.
Neměnil, nepřál si změnit,
avšak věřil, že najde
a že nedá se skolit.
Tak bojoval až ke stěstí došel,
k lásce svého života,
o kterou na začátku příběru přišel.
...
Tak už zapomeň na vše zlé, co se stalo.
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassée Moteur, Samantha Graham
Komentáře (0)