Anotace: z nečekané sbírky - Směnárna změn -
před bouří po bouři
má,,změna´´ nekouří
což mne mrzí
..dobývám jiných tvrzí
18.08.2011 21:28:00 | zenge
jsi jako bez vzduchu...
že by měl poruchu
vítr, co ejchuchu
tancuje na uchu
modlí se na duchu
popíjí kombuchu
ačto sám na suchu
sklízí a neseje???
tak to mám potuchu
že bouří krůpěje...:))
08.08.2011 20:26:00 | šuměnka
Klid z nitra když vyvěrá
bzíkavá muší příšera
jen vlídným osvěžením...
Prosím si o časoprostorové souřadnice.
Taky bych si zavdala pořádný pohár smíru uvnitř.
Velký dík...
04.08.2011 15:13:00 | zvířenka