Škoda, že tady není to facebookovské "like", hned bych ho připíchl pod ten první komentář. Ten celé to dílo tak nějak dotvořil, podtrhl. Dokonalé :) Moc děkuju.
27.08.2011 22:01:00 | Alex Ardes
Z kultury
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.
(Vincent van Gogh)
ST!
27.08.2011 12:29:00 | hašlerka