Káně

Káně

Anotace: -

Tmou světlo tu září,
jako by žháři
v dálce stáli.
Zvuk nočního ticha,
hrdost i pýcha
v ohni vzplály.

Sníh zasypal stráně
a vyhládlé káně
po nebi krouží.
Na zamrzlé pláni,
pak hlavu svou sklání,
touha ho souží.

Touha najíti zvíře,
co zalezlé v díře
se klepe zimou.
A sílu svou skrývá,
souhlasně kývá
však cestou jde jinou.
Autor hubape, 09.09.2011
Přečteno 257x
Tipy 9
Poslední tipující: Rootness, Gringer, Calië, CULIKATÁ, jitka.svobodova, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí