Anotace: Sen ekologa :-)))Ale poetický (a trochu patetický a určitě bláznivý, jediné "město", kde bych kdy mohla žít ráda).Utopie nejtěžšího kalibru - v něm by mnoho lidí žít nedovedlo a nemohlo bez narušení rázu toho místa, už by to nebylo město,stěží víska.
Oooooooo paráda. Vila la utopia =)
Škoda, že nejsem schopen napsat nějakou takto pozitivní proutopickou báseň. I když já bych ani tak nechtěl utopii - spíš utopii v lidských srdcích a myslích - něco jako ráj na zemi =) - Toho se nejspíš nedočkám, ale v malém to jde =) Ale teď už tady píšu o sobě a ne o té tvé básni. Promiň.
100 - Měj se
07.03.2006 21:29:00 | Ahimsa