Anotace: Múže bý něco krásnějšího než samota? Možná samota dvou. Ale tohle není o tom.
ahoj, dovoluji si Tě konečně pozvat na svůj blog (ač se na něm stále pracuje), kde publikuji bezpečněji než zde...
http://ni.va.sblog.cz/
26.09.2006 01:26:00 | ni.va
Jsi samotář? Či poustevník?
Možná, jak se díváš...
třeba ti chybí za otazník
odpověď, kterou hledáš...
a najdeš, vždyť ji v sobě máš...
:o)
Krásná... (bohužel mi tady u toho PC nejde připisovat bodování, napravím to zítra)
23.08.2006 20:09:00 | Cecilka
vypadá to bvelmi pocitově ale ta předtím se mi líbila daleko víc chlape
08.08.2006 23:25:00 | Pavel Kotrba
Nejraději píši komentáře veršované...
Já báseň "SAMOTÁŘ" kdysi na Liter jsem dal,
z těch básní dvou náš generační rozíl vane,
však pesimismus ať nám nezůstane
tak hledejme dál ten svůj ideál...
***
Dík za tvůj zájem o naše dílka a za komentáře
J.C.senior
08.08.2006 22:34:00 | j.c.