Anotace: těm, kteří ještě nespí v tento čas a znají stav rozjitření smyslů nad ránem
Já se poslední dobou v noci budím, kdykoli nechám večer kabel lampičky v zásuvce - snad mě ruší elektrický proud. To noční ticho znám, ale neruší mě.
19.09.2006 20:03:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
krásný..:) navenek i obsahově.. a to možná i proto, že v poslední době jsem chodila spát tak kolem tý půl třetí,třetí a to ticho kolem mě strašně děsilo.. přesně jak píšeš,při každým zvuku jsem s sebou trhla, a než jsem usla třikrát jsem obešla byt jestli je všude zamčeno a zamknuto,a nechala si rozsvíceno:)
27.08.2006 17:02:00 | Terry
Ano,ten kaz má být zneklidňující, předtsavte si to odcizení,neklid..., když mtrvý má v zubech kaz,na který mu před smrtí nepřišli...schválně je jakoby mimo...Děkuji všem za reakce...
27.08.2006 09:14:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...