Úterý

Úterý

Anotace: tak je to jeden z veršů které napíši k týdnu od pondělí až do neděle, tak sem chci dát aspon dva dny

Již první písemky dnes proběhly
mé vědomosti mě pěkně doběhly
při otázkách jsem dostal jen do hlavy dost zmatku
kdybych tak znal k vědomostem rychlou zkratku

bohužel já ji neznám a tak jsem v pytli
jsem vydán na pospas dobrotivosti své mysli
sice během písemek jsem měl pěknou zlost
o přestávce však mé oči záhlédli na chodbě kost

jistě že mluvím o něžném pohlaví
srdce vám při všem nejhorším poradí
ale co bude až písemku zas v rukou uvidím
rozhodně se nad svým výsledkem pořádně udivím
Autor Sirnis, 07.11.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naštěstí to už mám dávno za sebou, ale někdy se mi přece
jen o tom zdá, a příjdu na to že už dávno chodím do
práce. Je to taky taková škola. Mistr je tvůj učitel.

04.03.2007 10:51:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí