Anotace: Další podivná otázka.
Jak by bylo v opuštěné krajině?
V krajině bez domů, světel, lidí?
Smutné, cizí, zalité ve špíně.
V krajině duchů, jež se stydí.
Stydí se za vše co vyvedli,
stydí se za víru, za krásu.
Zpívají písně co podlehly,
jejímu vábnému hlasu.
Hlasu poslední pusté krajiny,
bloudící černo modrou tmou.
Hlasu troufalé mrtvé princezny,
jež musí navždy mlhou plout.