ještě dodatek....moc kanabisu...ty ovce a datle jsou důkaz...:))Volám PCČR.
PS:Nezbyl joint?:)
04.05.2012 12:21:59 | střelkyně1
na lípě dozrávaly datle
a já jen tak mimochodem
vytáhnul ještěrku z rýže...
zakvákal kvásek
co taky jinýho že...
atd. atd.
Ty nás, ty chlape, jednou přivedeš k sobě do blázince!!! :-))
ST
03.05.2012 18:32:40 | Aťan
prostě kvák...ale básnička velkolepáááá....opravdu...na mou duši...nenudila jsem se od prvního slova do posledního...:-)
03.05.2012 11:02:16 | střelkyně1
Jestlipak ta Anais je třeba jako Anais Nin (milenka spisovatele Henryho Millera). Měl jsem od ní kdysi knížku "Ptáčci", ale zmizela mi.
Že by se objevila u vás v obýváku? :-))
Dnes jsem si napsal pár slov o jedné ještěrce a jak vidím, byla i u vás a dokonce v rýži :-)
Že by synchronicita?
03.05.2012 09:43:12 | herzog