Můj večer
ubaleno je
kouzelná rulička
kouzelná kytička
večer sám
klid
zahulit
pak dívat se
na ulice plné aut
měnící se v okraj moře
podél pouličních lamp
hudba je nejlepší
kdyš v hlavě peleší
se konopí
Na vlnách osudu
dnes trpět nebudu
nebudu znuděný
zhulený
(koupím tučňáka)
Přečteno 566x
Tipy 9
Poslední tipující: andílek, Zrska, Sýkorka07, Lioness, lostris, James Libustka, tato22
Komentáře (7)
Komentujících (6)