Druhé já...
Anotace: ...o mně..? o Tobě..? ... svět se stále točí a život jde dál ...
Šel kolem člověk,
snad chápat Tě chtěl,
pofoukal bolístku,
kterou jsi měl.
Byl sladkou nadějí
v Tvůj smutný čas -
- kouzla se stávají,
řekl sis zas.
Otevřel duši Tvou
milými gesty,
dal jsi mu důvěru,
pocítil štěstí.
Znovu Ti narostla
vysněná křídla,
vznášel ses vysoko -
- i já Tě shlídla.
Však dlouhé nebylo
nabyté štěstí,
kouzlo se ztratilo,
zatínáš pěsti.
Zmizel zas kamsi
a nechal Tě stát
uprostřed cesty
ten, kdo Tě měl rád.
Zas lížeš si rány
a nevíš, jak dál,
vracíš se na cestu,
kdes prve stál.
Snad potká Tě další,
kdo pofouká bolístku
a pár krásných chvil
zas bude Ti nablízku...
Komentáře (0)