Jak se máte, moji mrtví?
Anotace: Ráda Vás znovu vidím.
Jak se máte, moji mrtví?
Běháte po louce
sbíráte květy
...objevujete další
nepoznané světy?
Jak se máte, moji mrtví?
tančíte valčík
hrajete šach
...máte tam ještě
z něčeho strach?
Jak se máte, moji mrtví?
jídla a pití
plné stoly
...pamatujete vůbec
jak srdce bolí?
Co říkáte, moji mrtví?
zpíváte písně
kreslíte obrázky
...vzpomínáte někdy
na život? Na lásky?
Chybíte mi, moji mrtví.
shlížíte na mě
radíte v snech
dáváte naději
vracíte dech...
Ráda Vás tu zase vidím.
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)