Přístav lásky
Domov je tam, kde někdo čeká,
kde pohladí tě ruka měkká.
Je tu někdo, kdo podá rámě,
když klopýtneš, nebo jsi na dně.
Neopustí tě nikdy, ani ve stáří,
celý život tě s láskou provází.
Nečeká, kdy to vrátíš zpátky,
na to je život příliš krátký.
Kde sídlí láska, duše okřeje,
tam domov je.....mys dobré naděje.
Přečteno 389x
Tipy 14
Poslední tipující: Křemen, Amelie M., Barčík, vodnař, jitoush, Pamína, AndreaM, básněnka, Rozina, Amonasr, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)