Dřevo tvých schodů vedoucích do katedrál ztrouchnivělo
a léčí se z horeček
nedostatku ozvěn kroků potrhlého smíchu
a tvojí přítomnosti.
Další víkend nám utekl oknem jak vězeň
políbený rty svobodné amnestie
za těch pár drobných si koupí něco k uspání žízně
a po týdnu nám ho přivedou s několika promile v žilách.
Mezitím vším konvice na plotně zpívá serenádu
čaj se uškrtil na vlastní oprátce
nenávist přiložená do kamen se chvěje jak tvoje ruce
po zapálení svíčky když napůl zoufale hledáš klíče ke zvonům
abys mohl vyzvánět do rytmu tikotu hodin
které pro samé zaujetí nad okamžikem stejně neuslyšíme.
Brzy budu stát dlouho frontu na podpis tvé knížky. Přivstanu si, aby se na mě dostalo.
30.09.2014 15:09:32 | Johny65
Ani nevíš, jakou mi tenhle komentář udělal radost... Děkuji moc, Johny :)
30.09.2014 15:14:04 | Elisa K.