Anotace: poděkování do nebe
maminka je jenom jedna :-)
tvá básnička je voňavá po starých časech.. při čtení mám pocit, jako kdybych se dívala na večerníček od pana lady.. má atmosféru, hladí, je příjemně nostalgická.. krásná..
15.03.2015 18:29:16 | Amelie M.
Tvá krásná báseń mě dojala... vzpomínky na vesnici, na babičku, na velké sobotní prádlo. Děkuji :-)
14.03.2015 22:38:11 | church.666
...Tvá báseň je jak pohlazení....děkuji za ni.....Ji./úsměv/
14.03.2015 18:56:08 | jitoush
nádhera!Tak tady musím děkovat velice i já!To jsou verše jak malované!:-)
14.03.2015 18:50:05 | střelkyně1
úplně si mi vybavilo moje dětství u babičky na prázdninách, kde úplně stejně vonělo na valše vyprané prádlo, akorát tenkrát jsem babičce nepoděkovala, dnes bych to udělala jinak, ale.....
moc hezký Jitko:-))
14.03.2015 10:19:03 | Nikita44