Anotace: ❤︎
"Slušňákům se nepodaří ani vykoktat to slovo.. nedejbože jej zazpívat v durovém géčku. No fakt, ty vole.. To jen my, exoti, abychom lomcovali světem a drželi úroveň nadsázky neustále nad laťkou."
Struna opouští kytaru
jih míří za severem
zmar žije v nezmaru
a my na to ku*va serem
protože lhát se nemá i má i musí
protože vegani si rádi dopřejí..
kůži husí
..když je venku mínus dvacet
..když nehtem skřípneš o tabuli
nikdo nebude svá slova zvracet
do nesmyslných preambulí
a raději si setře zpod víček
ta kubická smítka máku
protože za všechno může pánbíček
za volantem náklaďáku
Důmyslná lež protnula vaše mikrosvěty
protože lhát se musí i má i může
proto nám zhynuly kabarety
a zbyla jen ta..
husí kůže
Lahůdka lahodící princeznám
kterým jsem svou píseň hrál
..jenže já už ten pocit dobře znám
lásku
nikoliv až za hrob, nýbrž až za hřbitov
..a ještě mnohem dál