Mezihvězdný let
Anotace: Mystický zážitek v horách
Ztratili jsme se (v) sobě
mezi ostrými čepelemi hor
v bludišti
bolestně symetrických prašných cest
Hledám cíl bez ustání
a cesty se do sebe zavíjejí
v jemných křečích
Nevidíš?
Jsme shluky buněk
od úsvitů
až do úplňkových nocí
propojeni sítí
nebeských drah
Pak nad ránem
až padne rosa
vzdušnými koráby
zas slétáme do údolí
Přečteno 342x
Tipy 12
Poslední tipující: innominata, James Libustka, vodnař, Nikita44, Helen Zaurak, jitoush, Jort
Komentáře (5)
Komentujících (4)