Chlapec s mýma očima a mýma
řasama
Vytrhává prsty bezmoc chvění
Sní
A když lehává a nezpívá je Tma
Denně rozetíná lidská přestrojení
říká
Zabiju jestli se tě dotkne zabiju
Chlapec s mýma očima a mýma
řasama
Za mě vídá jakous takous krásu popisuje svět
Zachránce sýkorek
A já se modlím téměř panicky
,,Chci nevidět
až jednou odejde."
Ty řasy a oči si už nech.
Navždycky.