SLOVA
SLOVA
střela
železná holubice
polyká zatmění slunce
okno
prostor mezi střepy
svázaný okvětními lístky nebe
opona
shrbené moře do vln
co za obzor nezapadá
jaro
bláznivá malířská paleta
rozházená z drobků duhy
hrob
mělká řeka
plná unavených omšelých vraků
chodba
kus ženské duše
pod mohutným stromem snů
náruč
houf sněženek
sčesaných větrem do slabin jara
víra
paprsky životadárného slunce
schované za mrakem
zármutek
pláž posetá slzami hvězdy
co v odliv bolesti se promění
početí
zhmotněná láska
v něco dokonalejšího............než jsme ty a já
Přečteno 327x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Jort, Amonasr, Kapka, Polux Troy, Frr, šerý, jitoush
Komentáře (3)
Komentujících (3)