jako bych viděl budoucnost
ale dělám spokojenýho
a čekám v každý frontě
na štěstí
,.
hvězdy mě nedojímají
protože psali
že vesmír je nekonečně prázdnej
tichej a mrazivej
proč teda zrovna člověk
ptám se
proč smích pláč
vina a odpuštění
proč se modlíme
milujeme a vraždíme
proč odpusť nám naše viny
majetek nadbytek bída
žid křesťan muslim
pokora s nepokorou se množí
proč člověk ptám se
,.
né nebudu to poslouchat
nedělá mi to dobře
jako bych viděl budoucnost
dá si někdo kafe?
Jóó to je filozofie ..
u kafe či u čaje
i když se na to nepřijde
.. ať chutná
..jaké JE?:D
Hlavně né s lógrem
..aby jsi nezačal věštit
..i když co by né
kávička..pohodlíčko a klídek:D;)
28.09.2020 20:05:17 | jenommarie
Nevím. Ale třeba člověk na malíčku vesmíru je jen přerostlým nehtem, který má za sebou špínu a potřebuje přistřihnout?
Hm, složitosti složitějšími. Jako hledat černé díry v nahém espressu bez mléčné dráhy. Ale třeba to spolu někdy ozkusíme.
U mě fajnová*
28.09.2020 13:16:52 | šerý
...ten vnitřní neklid pohání vpřed...dozvědět se...kdo opravdu ptá se,ten
se dozví....jen je potřeba dojít k pochopení.....zdání klame....
.....vnitřní neklid nasměruje dovnitř....tam je vše...je to dlouhá cesta.
.....Jo....a kafe bych si dala Yry....s Tebou ráda...bylo by jistě o čem
povídat......Ji./úsměv/
28.09.2020 11:43:56 | jitoush
děkuju jituško
ty jsi rozumná holka
a já blbec, kterej si dělá ze všeho srandu
ale to kafe?
to by bylo prima (a štrůdl) :-)
28.09.2020 15:33:43 | Yry
...jo,jo...štrůdl.....to taky....ale to ne...blbec ne....humoru a
nadsázky je potřeba....utáhnout si ze sebe nebo "ťuknout"do souseda,
není li v tom zlý úmysl...tak se to může...jasně že s citem....prostě
neubližovat.......humor je "vyšší dívčí"...kdo pro něj nemá smysl,tak
je o hodně ochuzen.......rozumná?no...občas jsem taková "poletucha".../smích/
.....i rozum potřebuje přiměřenou protiváhu....jinak "ztěžkne"v nohách
Ji./úsměv/
a člověk se nepohne...
28.09.2020 21:51:08 | jitoush