Je k milování nutná láska
a k lásce nutné milování?
A je to ona či jen její zdání?
A tak ptává se mě často chtíč,
proč jen jeho nechtít,
když je ona pryč.
Kam odchazejí vzpomínky,
když se domů rozum vrací?
Jak zmírající plamínky
Jak stěhovaví ptáci
Touha přichází a zase se ztrácí
jeden tak a druhý onak
další zas tak i onak...
láska s chtíčem
ke štěstí je klíčem...
fakt krásná báseň, milá Kláro...m
15.05.2021 09:34:55 | mapato
Krásná. Nemám slov, tohle je jednoduše... krásné (*ST). Smekám pomyslný kulich.
01.03.2021 14:51:59 | Rozmarýna