To víš, že má smysl plakat -
slzy mění pouště v zahrady.
V těch zahradách pak kvete láska
roste nový život, a staré je zúročeno
v kořenech lidství.
To víš, že má smysl plakat...
když ne pro svět, tak pro nebe
a pro to, co se skrývá v srdcích
- kámen se dá rozbít, a jemná síla
nakonec trpělivě stvoří nová koryta.
To víš, že má smysl plakat
stejně jako se smát, když přijde čas.
Tak už se neboj…
Pravda a Láska nemůže umřít
přesto nebojuje, je trpělivá
a čeká na tebe
- dávno přece zvítězila...
Pláč je rosou štěstí. Pláč je výron srdce bol. Pláče i nad suchem nebe. Člověk někdy spláče nad výdělkem... však pravda s láskou, o dvou kůrkách přežije.*
10.03.2022 23:04:05 | šerý
....Září a "pohlcuje".....kéž ji tedy svým srdcem posilujeme,ať sílí...Ji.
09.03.2022 21:14:28 | jitoush
Ta je krásná..
Slzy také odnášejí smutek a připravují na lepší časy :))
09.03.2022 17:44:12 | Aminta