Pro děti
.
Než začnu hrát
prsty se dotknou kláves
Jsem tomu rád
že mohu poděkovat
nebi a vodě za les
A potom znovu na konci
však víš noty nezestárnou
tomu kameni
v srdci svém
jenž se v úlomcích
mění v cestu
známou
leckdy stranou
V kopcích
na vrcholu skály
ptá se ve mně dítě
Mohu křičet?
Čerstvé nebe nad hlavou
Vyprodané sály
Milé lvíče
cos tahalo mě za vous
spočiňme v objetí..
Uprostřed
včela na květině
z naší lásky
nedobytný hrad
protřepat nemíchat
vyvětrat nechátrat
dětská ruka na pianu
Žiju tati
nemám na vybranou
žiju
pojďme hrát
na kopcích ve skalách v lesích
leckdy stranou
.
.
Přečteno 154x
Tipy 21
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, šerý, Fil, Amonasr, Fialový metal, Marten, Frr, Psavec, jenommarie, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)