vzali ti krásu
dali jméno
vláčeli ulicemi
jak prodejnou
holku
zapomněli
když dávala ses cele
dobrovolně
sama
kráso
tebou okouzlena
počátku
projdeme spolu pozpátku
branou ticha
ku prameni
bezejmenná
čirá
tichá
rozléváš se bez zábran
mnou já tebou
jedna řeka