Anotace: Připomenutí teroristického útoku.
Komentář... myslim, že bych měla spíše mlčet, neboť by mi mohla zaskočit slza...
09.04.2008 00:08:00 | Gazelka
Myslím že máš talent...a jinak..moc dekuju za komentar,ale doufam ze nemas pavdu,ne kazda bitva musi byt prohrana...doufam...
25.03.2007 20:42:00 | llussinka
No, vítám tě tu... koukám, že si tě budu ráda číst...Jsou chvíle, které se nedají popsat...rozumím ti...před dvěma lety mě takhle zasáhla vlna tsunami... Druhý svátek vánoční... se jmenuje moje báseň a najdeš ji u mne na straně 10...až budeš mít chuť :-)
23.03.2007 13:58:00 | no