Studený nohy
Anotace: Název je shodný s názvem krásné písně od Raduzy, obsah nikoli:-)
Mám nohy v teple,
avšak nejsou tu-
vášnivě propleteny
v nočním snu.
Studený nohy - samy
pláčí nad probuzením,
musím je zahřát!
Snad proto i ve dne sním...
Komentáře (1)
Komentujících (1)