Anotace: .-.
komentáře většinou nepíšu, nikdy nevím co bych tam napsal.. jenom u básní co mě nějakým způsobem osloví a to se ti teď rozhodně povedlo. máš to fakt super mě a osobně se to hodně líbí.
01.04.2007 12:11:00 | shaamot
Holka básnivá..:)) Musím to dospat..:D Je mi nějak divně...ještě se stavím.:)
01.04.2007 11:26:00 | Favi