sedí tak tiše
ruce v klíně
jako stín
který po krajině
kreslí své šedé
linky času
pramínky splétá
z ozvěn hlasů
jak vodoměrka
na hladině
cítí ty tlaky
co mu líně
do očí ženou
slzy slané
brzy se
co se má stát
stane
pak v tichu
které dere uši
hlas ozve se
a on už tuší
že poslední
co slyší ještě
je blížící se
píseň deště
krása je v kresbách naivního stylu
krása je v perspektivě, v popírání všeho
co běžně k vidění, tu uměleckou sílu
já uznávám - i tvorbu tvou s vší něhou
:)
10.09.2024 09:19:17 | šuměnka