Elektronická kočka
Anotace: Samota duše 2024
Otvírám dveře nesvobody
i hry jako útěky z nudy.
Pocity ani abstraktní.
Odcizení a elektrody.
Příroda prakticky není.
Trauma je jako kóma
a bezpráví nevoní.
Stroj káže
pracuj den po dni.
Záběr extrémní.
Vyskočím z okna.
Stroj je neotevře.
Škoda dělníka.
Alarm hustí
zvláštní ozón
rukodělné číše.
Pozor.
Program reformace.
Evoluce je sláma
a falešný výtvor lidstvo.
Mńoukání zní divně
z umělé inteligence.
Budoucí dekadence
a šílená impotence.
Přečteno 60x
Tipy 24
Poslední tipující: Gaspi03, MartinX, Jan Kacíř, mravenec, Marťas9, Kan, Pablo Kral, Marten, Psavec, jort1, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)