Vím, jak to myslíš ... a je to tak mnohem hezčí.
Takové slunce hřeje víc, než paprsky skutečného Slunce ...
18.03.2008 18:42:00 | Grafomanická MIA
Víte, nemyslela jsem Slunce jako takové, co nám září nad hlavou a hřeje. Myslela jsem konkrétní osobu, která je pro mě Sluncem. Viděla jsem ji a byla jsem strašně šťastná. Proto jsem to tak napsala.Protože to moje Slunce mi prozářilo den!
Ale jinak moc děkuji za komentáře!
10.04.2007 19:45:00 | Alžběta.
pěkná taky miluju slunce... jako asi všichni... ale ty jsi to pěkně napsala...
09.04.2007 13:15:00 | Chonglee