do pytle...že jsem se nevyučil instalatérem...měl bych příplatky...jako cestář se mažu jen s térem...
14.10.2024 20:35:08 | enigman
Dobrý instalatér je super a vždy vítán,ale ať jsi se vyučil cokoliv,tak mávám.
14.10.2024 21:15:06 | mkinka
...To je jako několik životů zaráz......a hezky se to proplétá.....Ji./úsměv/
13.10.2024 20:38:52 | jitoush
tak to ses do toho dnes parádně pustila!
tohle je nádhera - číst všechny ty kličky omašlené
ty myšlenky, když vběhly na špacír
zřejmě jsi našla klíček pro díla
a jako hrací strojek natáhla ho k melodii cenné
aby to ráno nedělní našlo svůj glanc i mír :)
13.10.2024 09:57:32 | šuměnka