Baterie - vlaková

Baterie - vlaková

Anotace: Malování slovy 2022

Sedím a koukám do mobilu,
vlak pohlcuje
a v hlavě tíhu.

Baterie nese rok narození.
Přijde mi to k uvolnění.
Ta fascinace čísly
je určitý druh umění.

Funguje všechno jak má být
a tělo se rovná
na sedačce bez hranic.

Průvodčí koukne na starou známou
a úsměvy nešetří.
Paní básnička jede,
co má sex-apel.

Vlak šumí a nepřemýšlím
o nekalých praktikách
nadmutého světa.
Tam někde uvnitř
je pohádková slina.

Rostoklaty, konec
duální korespondence
a orální svět
je omezen v zastávkových tenzích.

Bože.
Asi na kolejích sny bdí
jako duchové za hřbitovní zdí.

Ráno v přestrojení.
Mikuláš ještě není za dveřmi.

Uf, jde na mě spaní.
Probuďte mě.
Konečná Masarykovo nádraží.

18.08.2022
Autor mkinka, 17.10.2024
Přečteno 34x
Tipy 25
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ďábel sám, mravenec, Ž.l.u.ť.á.k., Tomcat, víc, Psavec, Gaspi03, Niška, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné.
Dobré ránko paní Básničko.

18.10.2024 04:14:42 | MartinX

líbí

Děkuji mockrát za podporu a též přeji hezký den.

18.10.2024 04:40:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí