Anotace: Protirasistická báseň. Možná je místy trošku kostrbatá, abych přesně vyjádřil, co jsem chtěl napsat. Snad to nebude vadit.
No, tož to je sila - kostrbatost nekostrbatost, nevadí mi ani použité výrazy z oblasti nářečí - prostě mně sa to lůbí!
17.07.2007 01:51:00 | Paralelní možnosti
Je aktuální a výstižná.
22.09.2006 00:25:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.
Z vlastní zkušenosti vím, že zdaleka nemá vliv, jak člověk vypadá - lidé, kteří mi byli v životě nejvíce odporní, měli obličej zpravidla bledý.
24.01.2006 18:10:00 | Alea - kometa kdovíco přinese